Blog

Dit is waar jouw tekst begint. Ja kan hier klikken en beginnen met typen. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

De laatste tijd heb ik geëxperimenteerd meer met landschappen in zwart-wit. Ik nam de inspiratie voor dit één in een aantal oude negatieve van onze vakantie in Marokko en ik ben erg blij met het resultaat. Het is een soort landschap dat veel vragen stelt en houdt veel vragen onbeantwoord.

Vorige week bezocht ik een tentoonstelling in een galerie in het centrum van de stad. Er waren werken van hedendaagse schilders, fotografen en conceptuele kunstenaars. Het heeft me geïnspireerd op verschillende manieren. Hier zijn mijn indrukken.

Toen ik begon te schilderen, ik wilde elk klein detail in een reeds overvolle landschap te brengen. Toen ik later deze schilderij zag, besefte ik dat een kijker waarschijnlijk niet wist wat mijn bedoeling was. Minimalisme heeft mij verder gebracht. Hier zijn vijf tips voor je.